Η Μεταφορική STAMATIOUTRANS δραστηριοποιείται στις μεταφορές εξωτερικού τα τελευταία 6 χρόνια.

Η εμπιστοσύνη των πελατών, μας κάνει όλο και καλύτερους σχετικά με τις παροχές για την οικονομικότερη και ασφαλέστερη μεταφορά στο εξωτερικό.

 

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου μεταφορές από και πρός οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί αρκετά η Μεταφορά οικοσκευών σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού και το γεγονός αυτό μεγαλώνει τον ανταγωνισμό σε σχέση με τις παροχές, την συνέπεια, τους σωστούς και κατάλληλους συνεργάτες παγκόσμιως.

Σχετικά με τους επαγγελματίες η μεταφορική μας έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις για την άμεση και οικονομικότερη παράδοση των εμπορευμάτων παγκόσμιως.

Οι επιλογές για την Διεθνή Μεταφορά εμπορευμάτων ή προσωπικών ειδών είναι αρκετές σε σχέση με τον τρόπο που θα επιλέξουμε να στείλουμε ή να παραλάβουμε το οτιδήποτε,  ενώ εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το οικονομικό και από το χρονικό περιθώριο που υπάρχει για την αποστολή ή παραλαβή του κάθε εμπορεύματος ή αντικειμένου. Βασιζόμενοι στο διαθέσιμο προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας , θα σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση για μια οικονομική και κυρίως ασφαλή μεταφορά! Eίμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε υπεύθυνα τη μεταφορά των εμπορευμάτων σε όλα τα μέρη  του κόσμου με τα ιδιόκτητα οχήματά μας, έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία τους. Επίσης διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για να μεταφέρουμε υπέρβαρα αντικείμενα και παρέχουμε κατασκευή  ξυλοκιβωτίων για ειδικές μεταφορές .

Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία οποιαδήποτε μεταφορά στο εξωτερικό χρειάζεται συνέπεια και προπάντων επαγγελματισμός. Οι υπηρεσίες μας στην διάθεσή σας! Γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!

Παρακάτω μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα για αίτηση μεταφοράς online! Τα πεδία με αστερίσκο (*) πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο 2102530807 ή απο την φόρμα επικοινωνίας.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  • METAFORES-EXOTERIKO-1.jpg
  • METAFORES-EXOTERIKO-2.jpg
  • METAFORES-EXOTERIKO-3.jpg
  • METAFORES-EXOTERIKO-4.jpg
  • metakomiseis17.jpg