Έμφαση στην ασφάλεια μεταφοράς

Η μετακόμισή σας ή η μεταφορά των εμπορευμάτων σας είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο και για εσάς.

Η Stamatiou Trans  προσφέρει “ασυναγώνιστες” υπηρεσίες για την άψογη και ασφαλή μεταφορά της οικοσκευής σας με τα πιο αξιόπιστα υλικά συσκευασίας, σχεδιασμένα για κορυφαία προστασία και αντοχή.

Εγγυούμαστε υπεύθυνα τη μεταφορά των εμπορευμάτων σε όλα τα μέρη της Ελλάδος με τα ιδιόκτητα οχήματά μας, έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία τους κατά την τοποθέτηση, μεταφορά και παράδοση.

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε υπέρβαρα αντικείμενα όπως χρηματοκιβώτια και άλλα, με ειδικό εξοπλισμό και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό μεταφορών.

Αφήστε όλη τη διαδικασία σε μάς!

  • Συσκευασία, αμπαλάζ, μεταφορά, τοποθέτηση και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί στη μετακόμιση σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Η εταιρεία μας διαθέτει, επίσης, ανυψωτικό μηχάνημα, η χρήση του οποίου γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μην ταλαιπωρούνται τα βαριά αντικείμενα και να τοποθετούνται στο φορτηγό μεταφοράς με ασφάλεια.
  • Στην Stamatiou Trans χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευασίες, αμπαλάρουμε τα εύθραυστα αντικείμενα σας ώστε να είστε σίγουροι, ότι θα μεταφερθούν με απόλυτη ασφάλεια και δεν θα υπάρχουν απώλειες κατά την μεταφορά τους.

 

logo
Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα 11143
info@stamatioutrans.gr
210 2530807

Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11143

210 25.30.807

info@stamatioutrans.gr

www.stamatioutrans.gr