Για κάθε είδος Μεταφοράς

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά στην Αθήνα, Αττική και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως επίσης και  μεταφορές εμπορευμάτων της εταιρείας σας, από και προς ΟΛΗ την Ελλάδα και το εξωτερικό  με ασφάλεια. Eίμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε υπεύθυνα τη μεταφορά των εμπορευμάτων με τα ιδιόκτητα οχήματά μας, έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία τους.

Παρέχουμε υπηρεσίες σχετικά με : μετακομίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφορές εμπορευμάτων στο εσωτερικό και εξωτερικό, αποθηκεύσεις οικοσυσκευών και εμπορευμάτων σε ιδιόκτητες αποθήκες, ενοικιάσεις μηχανημάτων, ναυτιλιακές μεταφορές, διανομές

 1. Η Stamatiou Trans εκτελεί διανομές επίπλων, ηλεκτρικών ειδών και άλλων.  Αστικές διανομές από πόρτα σε πόρτα (door to door) σε όλη την Αττική, προσφέροντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
 2.  προσφέρει “ασυναγώνιστες” υπηρεσίες για την άψογη και ασφαλή μεταφορά της οικοσκευής σας με τα πιο αξιόπιστα υλικά συσκευασίας, σχεδιασμένα για κορυφαία προστασία και αντοχή.Προτεραιότητα μας, είναι η αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη σε μεταφορές - μετακομίσεις, με έμπειρο & ειδικευμένο προσωπικό, προσφέροντας συνέπεια, ασφάλεια & σεβασμό.
 3. αναλαμβάνουμε πλήρως την μετακόμιση σας με υπευθυνότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Συσκευασία, αμπαλάζ, μεταφορά, τοποθέτηση και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί στη μετακόμιση σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Η εταιρεία μας διαθέτει, επίσης, ανυψωτικό μηχάνημα, η χρήση του οποίου γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
 4. χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευασίες, αμπαλάρουμε τα εύθραυστα αντικείμενα σας ώστε να είστε σίγουροι, ότι θα μεταφερθούν με απόλυτη ασφάλεια και δεν θα υπάρχουν απώλειες κατά την μεταφορά τους.

Παρέχουμε:

 •    Ασφάλιση του εξοπλισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς ή/και αποθήκευσης
 •     Συσκευασία αντικειμένων και αρχείων με κατάλληλα υλικά συσκευασίας
 •     Αποσύνδεση και συσκευασία ηλεκτρικών συσκευών και Η/Υ
 •     Μεταφορά εξοπλισμού, επίπλων και αρχείων
 •     Μεταφορά του μηχανογραφικού εξοπλισμού
 •     Αποσυσκευασία και τακτοποίηση στους χώρους, που θα μας υποδειχθούν, των μεταφερομένων αντικειμένων
 •     Απόσυρση όλων των χρησιμοποιημένων υλικών συσκευασίας
logo
Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα 11143
info@stamatioutrans.gr
210 2530807

Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11143

210 25.30.807

info@stamatioutrans.gr

www.stamatioutrans.gr