Αποθηκεύσεις

Image
Η μεταφορική STAMATIOU TRANS με μακρογχρόνια πορεία στην γενική έννοια της μεταφοράς εγγυάται ασφαλείς αποθηκεύσεις οικοσκευών, αποθηκεύσεις εμπορευμάτων ή επαγγελματικού εξοπλισμού και ότι έχει σχέση με την αποθήκευση.
Η αποθήκη μας είναι ιδιόκτητη και κοντά στην περιοχή της Αθήνας, όπου μπορεί ο κάθε πελάτης, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να έχει πρόσβαση στα προσωπικά του αντικείμενα ή εμπορεύματα αντίστοιχα.
 
Διαθέτουμε εγκαταστάσεις οι οποίες είναι διαμορφωμένες για φύλαξη οικοσκευών και παντός είδους αντικειμένων ή εμπορευμάτων, ιδιωτών και επιχειρήσεων,  αυστηρά ελεγχόμενες και προσβάσιμες μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό, φυλασσόμενες 24 ώρες και ασφαλισμένες για να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή αποθήκευση της οικοσκευής σας για όσο διάστημα χρειαστεί και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!
Σε σχέση με τον επαγγελματία η μεταφορική έχει την δυνατότητα να του παρέχει υπηρεσίες logistics ,picking, καθώς και υπηρεσίες διανομής και άμεσης παράδοσης των εμπορευμάτων του σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος ή του εξωτερικού. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αποθήκευση και την διαχείριση των εμπορευμάτων , σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με πλήρη παρακολούθηση και ασφάλεια. Τα εμπορεύματα τοποθετούνται οργανωμένα για την άριστη διαχείριση  κατά την σύντομη ή μακροχρόνια αποθήκευσή τους .
 
Τηρείται με πολύ προσοχή απόλυτα οργανωμένη διαδικασία, που περιλαμβάνει πλήρη καταγραφή και λεπτομερή περιγραφή των αποθηκευομένων αγαθών, καθώς και τη σύνταξη ενός ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο αποτελεί ένα συμβόλαιο αποθήκευσης, παράδοσης και παραλαβής των πραγμάτων, όπου αναγράφεται επακριβώς η λίστα όλων των αποθηκευομένων αντικειμένων. Με το συγκεκριμένο έγγραφο, ο πελάτης κατοχυρώνεται πλήρως ως προς το τι παρέδωσε προς αποθήκευση, πότε ,για ποιο διάστημα και υπό ποιους οικονομικούς όρους. Μόλις λήξει ο χρόνος αποθήκευσης , τα αντικείμενα θα μεταφερθούν στον χώρο που θα μας υποδείξει ο πελάτης.
 
Κύριο μέλημά μας να εξυπηρετήσουμε τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία και να του παρέχουμε υπηρεσίες αποθήκευσης χωρίς καμία έγνοια σχετικά με την ασφάλεια των εμπορευμάτων του ή των προσωπικών του αγαθών.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε τις απορίες σας και να σας απαλλάξουμε από κάθε άγχος σχετικά με την αποθήκευση και την ασφάλεια των αντικειμένων σας.
Παρακάτω μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα για αίτηση μεταφοράς-αποθήκευσης online! Τα πεδία με αστερίσκο (*) πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο 2102530807 ή από την φόρμα επικοινωνίας.

Προσφορά για αποθήκευση

logo
Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα 11143
info@stamatioutrans.gr
210 2530807

Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11143

210 25.30.807

info@stamatioutrans.gr

www.stamatioutrans.gr