Η Εταιρεία

Image

Η μεταφορική Stamatiou Trans με δεκαετή εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών,  προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές , μετακομίσεις και διανομές στην Αθήνα , στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής, στην επαρχία και το εξωτερικό, παρέχοντας  ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο, ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, ειδικό εξοπλισμό και μηχανήματα για κάθε ανάγκη . Μεταφορές εμπορευμάτων, μετακομίσεις, αποθηκεύσεις οικοσυσκευών , αποθηκεύσεις εμπορευμάτων, container, ναυτιλιακά, ενοικιάσεις μηχανημάτων.

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο προσωπικό. Το προσωπικό μας δεν κάνει περιστασιακά αυτή τη δουλειά! Είναι εξειδικευμένο στις μετακομίσεις, μεταφορές, διανομές. Διακρινόμαστε για την οργάνωση, την ταχύτητα, την συνέπεια και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Το έμπειρο προσωπικό και η εμπειρία που διαθέτουμε θα σας φανούν χρήσιμα στην όποια μετακόμιση – μεταφορά – διανομή σας εντός Αττικής , στην επαρχία ή το εξωτερικό.

Κύριο μέλημα μας, να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον εργασίας όπου εμείς και οι πελάτες μας,  θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την συνεργασία μας και να καλλιεργούμε ποιοτικές ανθρώπινες σχέσεις.

Η Stamatiou Trans με μακροχρόνια πορεία στον τομέα των μετακομίσεων , μεταφορών, αποθηκεύσεων καθώς και στη διανομή εμπορευμάτων , προϊόντων ΕΓΓΥΑΤΑΙ την άμεση, γρήγορη, οικονομική και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Παρέχουμε:
Ασφάλιση του εξοπλισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς ή/και αποθήκευσης
Συσκευασία αντικειμένων και αρχείων με κατάλληλα υλικά συσκευασίας
Αποσύνδεση και συσκευασία ηλεκτρικών συσκευών και Η/Υ
Μεταφορά εξοπλισμού, επίπλων και αρχείων  
Μεταφορά του μηχανογραφικού εξοπλισμού
Αποσυσκευασία και τακτοποίηση στους χώρους, που θα μας υποδειχθούν, των μεταφερομένων αντικειμένων
Απόσυρση όλων των χρησιμοποιημένων υλικών συσκευασίας.

Ζητήστε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11143
210 25.30.807

logo
Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα 11143
info@stamatioutrans.gr
210 2530807

Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11143

210 25.30.807

info@stamatioutrans.gr

www.stamatioutrans.gr