Μεταφορές Εξωτερικού

Η μεταφορική STAMATIOU TRANS δραστηριοποιείται στις μεταφορές εξωτερικού τα τελευταία 6 χρόνια.

Η εμπιστοσύνη των πελατών, μας κάνει όλο και καλύτερους σχετικά με τις παροχές για την οικονομικότερη και ασφαλέστερη μεταφορά στο εξωτερικό.


Αναλαμβάνουμε παντός τύπου μεταφορές από και προς οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και όχι μόνο.
Image
Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί αρκετά η Μεταφορά οικοσκευών σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού και το γεγονός αυτό μεγαλώνει τον ανταγωνισμό σε σχέση με τις παροχές, την συνέπεια, τους σωστούς και κατάλληλους συνεργάτες παγκοσμίως.
 
Σχετικά με τους επαγγελματίες η μεταφορική μας έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις για την άμεση και οικονομικότερη παράδοση των εμπορευμάτων παγκοσμίως.
 
Οι επιλογές για την Διεθνή Μεταφορά εμπορευμάτων ή προσωπικών ειδών είναι αρκετές σε σχέση με τον τρόπο που θα επιλέξουμε να στείλουμε ή να παραλάβουμε το οτιδήποτε,  ενώ εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το οικονομικό και από το χρονικό περιθώριο που υπάρχει για την αποστολή ή παραλαβή του κάθε εμπορεύματος ή αντικειμένου.
 
Βασιζόμενοι στο διαθέσιμο προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας , θα σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση για μια οικονομική και κυρίως ασφαλή μεταφορά! Είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε υπεύθυνα τη μεταφορά των εμπορευμάτων σε όλα τα μέρη  του κόσμου με τα ιδιόκτητα οχήματά μας, έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία τους. Επίσης διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για να μεταφέρουμε υπέρβαρα αντικείμενα και παρέχουμε κατασκευή  ξυλοκιβωτίων για ειδικές μεταφορές .
 
Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία οποιαδήποτε μεταφορά στο εξωτερικό χρειάζεται συνέπεια και προπάντων επαγγελματισμός.
 
Οι υπηρεσίες μας στην διάθεσή σας! Γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!
Εδώ μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα για αίτηση μεταφοράς online! Τα πεδία με αστερίσκο (*) πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο 2102530807 ή από την φόρμα επικοινωνίας.

Θέλω προσφορά για μεταφορά στο εξωτερικό

logo
Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα 11143
info@stamatioutrans.gr
210 2530807

Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11143

210 25.30.807

info@stamatioutrans.gr

www.stamatioutrans.gr