Μετακομίσεις

Image
Η μετακόμισή σας είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο και για εσάς.
 
Η Stamatiou Trans  προσφέρει “ασυναγώνιστες” υπηρεσίες για την άψογη και ασφαλή μεταφορά της οικοσκευής σας με τα πιο αξιόπιστα υλικά συσκευασίας, σχεδιασμένα για κορυφαία προστασία και αντοχή. Όλη η διαδικασία , από το πρώτο ως το τελευταίο βήμα διεκπεραιώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία!
 
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και ασφάλεια τη μετακόμιση οικοσκευών εντός και εκτός Αττικής καθώς και σε όλη την Ελλάδα αλλά και την μετακόμισή σας στο εξωτερικό με τα ιδιόκτητα οχήματά μας, έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία τους κατά την τοποθέτηση, μεταφορά και παράδοση.
 
Η εταιρία μας θα μεταφέρει επίσης  υπέρβαρα αντικείμενα όπως χρηματοκιβώτια και άλλα, με ειδικό εξοπλισμό και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό μεταφορών.
 
Αφήστε όλη τη διαδικασία σε μάς!
Συσκευασία, αμπαλάζ, μεταφορά, τοποθέτηση και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί στη μετακόμιση σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας.
Η εταιρεία μας διαθέτει, επίσης, ανυψωτικό μηχάνημα, η χρήση του οποίου γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μην ταλαιπωρούνται τα βαριά αντικείμενα και να τοποθετούνται στο φορτηγό μεταφοράς με ασφάλεια.
Στην Stamatiou Trans χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευασίες, αμπαλάρουμε τα εύθραυστα αντικείμενα σας ώστε να είστε σίγουροι, ότι θα μεταφερθούν με απόλυτη ασφάλεια και δεν θα υπάρχουν απώλειες κατά την μεταφορά τους.
 
Μπορείτε να μας καλέσετε για δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας και εκτίμηση κόστους στο 210 2530807,  ή να συμπληρώσετε την  φόρμα προσφοράς!
Ανυψωτικά Μηχανήματα
 
Παρακάτω βλέπετε κάποιους τύπους Ανυψωτικών Μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρεία μας.
 
Ανυψωτικό μηχάνημα τύπου σπαστό :

Μπορεί να στηθεί οπουδήποτε υπάρχει μπαλκόνι σε μέρη όπου δεν μπορεί να προσεγγίσει Ανυψωτικό όχημα.

π.χ. ακάλυπτοι χώροι πολυκατοικίας, κήπους, πίσω μπαλκόνια. 

Ανυψωτικό μηχάνημα :
Ασφαλέστερη & παράλληλα ταχύτερη ανύψωση οικοσκευών, μεμονωμένων επίπλων, μηχανημάτων κτλ.

Ζητήστε προσφορά

logo
Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα 11143
info@stamatioutrans.gr
210 2530807

Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11143

210 25.30.807

info@stamatioutrans.gr

www.stamatioutrans.gr