Μεταφορές Εσωτερικού

Image
Βασιζόμενοι στην δεκαετή πλέον πείρα μας στον κλάδο των μεταφορών εσωτερικού, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά σε όλη την Ελλάδα όπως επίσης και εμπορευματικές μεταφορές της εταιρείας σας, από και προς ΟΛΗ την Ελλάδα με ασφάλεια.
 
Είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε υπεύθυνα τη μεταφορά των εμπορευμάτων στην Αθήνα, την Αττική και την επαρχία  με τα ιδιόκτητα οχήματά μας, έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία τους. Επίσης είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε υπέρβαρα αντικείμενα όπως χρηματοκιβώτια και άλλα. Παρέχουμε κατασκευή  ξυλοκιβωτίων για ειδικές μεταφορές .
 
Αναλαμβάνουμε επίσης και κάθε τύπου μεταφορά στο εξωτερικό( μεταφορές εμπορευμάτων ή μετακομίσεις), σε οποιαδήποτε χώρα με τα οχήματα της εταιρίας μας και ένα αξιόπιστο και έμπειρο δίκτυο συνεργατών.
Image
Διανομές
 
Αναλαμβάνουμε διανομές σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής με ταχύτητα και ασφάλεια.
 
Η Stamatiou Trans εκτελεί διανομές επίπλων, ηλεκτρικών ειδών, ανθέων και άλλων. Προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης.
Αστικές διανομές από πόρτα σε πόρτα (door to door) σε όλη την Αττική, προσφέροντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
 
Γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!
 
Εδώ μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα για αίτηση μεταφοράς online! Τα πεδία με αστερίσκο (*) πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο 2102530807 ή από την φόρμα επικοινωνίας.
logo
Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα 11143
info@stamatioutrans.gr
210 2530807

Αμασίου 11, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11143

210 25.30.807

info@stamatioutrans.gr

www.stamatioutrans.gr